Henny Gieles, Bachbloesemtherapeut in Den Bosch
Bachbloesems
zoals Bach ze maakte

Bachbloesem winkelflesjes (voorraadflesjes)

Binnenkort te koop via deze site.

Op dit moment wordt de site voorbereid zodat je binnenkort onze winkelflesjes kunt bestellen. 
 

Achtergrond

Bachbloesems kennen we als druppels uit een flesje. Voor de meeste mensen is dat de eerste kennismaking. Maar eigenlijk zijn het natuurlijk bloemen uit de natuur. 
In 2010 ben ik begonnen om die bloemen te gaan zoeken en fotograferen. En in 2013 maakte ik voor het eerst een moedertinctuur, gewoon om dat eens te proberen. Dat was zo mooi dat ik in de jaren erna steeds gestructureerder remedies ging maken. De meeste in Nederland, sommige in Griekenland. Veel van de Bach-planten komen algemeen voor, andere zijn (in Nederland) uiterst zeldzaam.  
     
Voor de laatste twee dacht ik naar Engeland te moeten omdat ik ze slechts in heel kleine aantallen in Nederland kon vinden. Maar 2020 was zo'n rijk jaar voor de Nederlandse natuur dat ik ze toch hier kon maken. 
 
Nu zijn ze dus alle 38 compleet, en ze zijn zo mooi geworden dat ze de wereld in "moeten". Gemaakt van de mooiste bloemen, met vers natuurlijk bronwater, in prachtige glazen schaaltjes, op de mooiste dagen van het jaar, met liefdevolle aandacht, en geconserveerd met een prachtige biologische cognac. Betere kwaliteit is er in de wereld niet te vinden. 
Door op deze manier terug te gaan naar de bron en alles weer met de hand te doen, is de werking van deze remedies aanzienlijk sterker dan die van de gangbare merken. 
 

Alvast een indicatie:

                 
- Eén los flesje van 30 ml gaat 13 euro kosten. Dat is helaas exclusief verzendkosten. Vanaf 2 flesjes is het inclusief verzendkosten. 
 
- Een volledige set van 39 flesjes in een eenvoudig houten kistje gaat 295 euro kosten. 
 
- Een testset (39 testbuisjes in een kartonnen doosje) gaat 75 euro kosten. 
 
Kun je niet wachten? Je kunt natuurlijk altijd bestellen via een berichtje op de contact-pagina
 
Ξ MENU